tiistai 24. helmikuuta 2009

Keikkamahdollisuus toukokuussa!

Heipä hei!

Nyt haluaisin mahdollisimman nopeasti kommenttia seuraavaan. Jyväskylässä järjestetään kulttuuritapahtuma Yläkaupungin yö lauantaina 16.5. Hämeen keskiaikaseuraa on pyydetty mukaan talkooperiaatteella ja seuramme matsaajista ainakin Oliver ja Jolanda ovat menossa mukaan. Haluaisiko jatkotanssiryhmämme lähteä mukaan ja jos haluaa, niin millä ehdoin? Rahaa emme saa, eikä ole varmaa korvataanko matkojakaan. Talkoolounasta on kyllä tarjolla. Humalasalon hallitus selvittää parhaillaan, voisiko seura kustantaa osan matkoista.

Eli nyt hihkukaa kaikki ketkä haluaisivat lähteä tanssimaan tuolloin! Minun itseni on harmikseni todettava, että juuri tuolloin en pääse, mutta teille muille tämä olisi oikein leppoisa päivän ekskursio ja ryhmämme eka julkinen keikkamahdollisuus (tällä hetkellä, keikkojahan saattaa tulla tässä välissä lisääkin). Ketkä ovat messissä!

1 kommentti:

  1. Terve. Minä olen lähdössä tuonne J-kylään Oliverin ja Jolandan kanssa, mutta en tiedä, olenko sitten tanssimassa vai mitä. Luultavasti jossain muussa nakissa. Kuitenkin. :)

    VastaaPoista